Logo Mediceuticals

Mediceuticals productlijn:

HAIR RESTORATION HEALTY HAIR SOLUTIONS HAIR BODY STYLING
HAIR RESTORATION FOR WOMEN SCALP THERAPY THERAPIE BEHANDELINGEN

HAIR RESTORATION

Hair Restoration  

Mediceuticals BioClenz Anti-oxidant Shampoo, reinigt en stimuleert de hoofdhuid, voor fijn en dunner wordend.
Triaminocoptinol™ een geavanceerde dermatologische samenstelling voor optimale groei van het haar. PureZero™ sulfaatvrij. Nutracell™ een natuurlijke antioxidant vitamine B complex. Estrolin™ een natuurlijke androgeen DHT remmend complex. Aroma Therapie voor een natuurlijke glans,100% clean, PH vriendelijk, anti-fade.

Op nat haar opschuimen, 1-3 minuten in laten werken en uitspoelen.

 

Mediceuticals Numinox™-HaarFollikel & hoofdhuid Stimulator, Activeert de haarfollikels voor nieuwe haargroei. Toepasbaar bij o.a. tegen overmatig haaruitval, androgenetische alopecia / alopecia areata.
Gerichte behandeling. Activeert de doorbloeding. Tegen overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Bevat Triaminocoptinol™ een geavanceerde dermatologische samenstelling voor optimale groei van het haar. Nutracell™ een natuurlijke vitamine B complex. Estrolin™ een natuurlijk anti-androgeen DHT remmend complex, tegen overmatig haaruitval.

Indien u dit product voor de eerste keer gaat gebruiken. Laat u adviseren over dit product, daar voor dit product een specifieke gebruikshandleiding geldt. In onze salon kunt u dit product uitproberen op uw hoofdhuid.

 

Mediceuticals HydroClenz Moisturizing Shampoo, reinigt en stimuleert het haar. Voor droog, dofhaar en een droge hoofdhuid.
Aloe Barbardensis leaf vochtregulerende bestanddelen, PureZero™ sulfaatvrij. Triaminocoptinol™ complex helpt tegen overmatig haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei.Anti-fade Color Retention Complex ™ voor bescherming van gekleurd haar.

Op nat haar opschuimen, 1-3 minuten in laten werken en uitspoelen.

 

HAIR RESTORATION FOR WOMEN

For Woman, Speciale haarproducten voor vrouwen, bij hormonale stoornissen zoals o.a. de menopauze en zwangerschap kan overmatig haaruitval ontstaan. Wij, Salon Voorveld willen graag onze ervaringen met Mediceuticals met u delen en uw helpen met uw haarproblemen, onze adviezen zijn vrijblijvend en gratis.

Hair Restoration For Women  

Mediceuticals Folligem Phytoflavone Shampoo For Women, voor normaal haar en hoofdhuid, is voor vrouwen met (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. de menopauze en zwangerschap.
Triaminocoptinol™ een geavanceerd dermatologisch complex voor optimale groei. PureZero™ sulfaatvrij. Estolin™ een natuurlijk anti-androgeen DHT remmend complex. 100% CLEAN, PH vriendelijk, milde reiniging. Color Retention Complex™ bescherming voor het haar tegen UVA/UVB straling.

Op nat haar opschuimen, 1-3 minuten in laten werken en uitspoelen.

 

Mediceuticals Saturate™ Phytoflavone Shampoo For Women, voor droog haar en een droge hoofdhuid, voor vrouwen met (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. de menopauze en zwangerschap.
Triaminocoptinol™ een geavanceerd dermatologisch complex voor optimale groei. PureZero™ sulfaatvrij. Estrolin™ en natuurlijk anti-androgeen DHT remmend complex. 100% CLEAN, PH vriendelijk, milde reiniging. Color Retention Complex™ bescherming voor het haar tegen UVA/UVB straling.

Op nat haar opschuimen, 1-3 minuten in laten werken en uitspoelen.

 

Mediceuticals Cellagen™ Stimulator For Women, voor vrouwen met overmatig haaruitval door hormonen, is voor vrouwen met (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a. de menopauze en zwangerschap.
Triaminocoptinol™ een dermatologisch complex voor optimale groei. Femmingen™ een natuurlijk anti - androgen DHT remmend complex. Stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid. Activeert de opname van voedingstoffen in de haarfollikels. Versterkt de haarfollikel en activeert de haargroei.

Indien u dit product voor de eerste keer gaat gebruiken, adviseren wij u dit eerst in onze salon te laten behandelen, daar voor dit product een specifieke gebruikshandleiding geldt. Op handoekdroog haar opbrengen, 1-3 minuten in laten werken en uitspoelen.

 

Mediceuticals Vitatin™ Phytoflavone Moisturizing Conditioner For Women, geavanceerd vochtregulatiesysteem. Herstelt de vochtbalans in droog, broos haar.
Color Retention Complex™ bescherming voor het haar tegen UVA/UVB straling.

Op handdoekdroog haar inbrengen, verdelen in lengtes en punten, 1-3 minuten in laten werken en uitspoelen.

 

HEALTHY HAIR SOLUTIONS

Healthy Hair Solutions  

Mediceuticals Vivid Purifying Shampoo, is een zuiverend, detoxifies, 100% clean shampoo voor haar en hoofdhuid.
PureZero™ Zuiverend, verwijdert toxines en opeenstapelingen van cosmetica-restanten. Natuurlijk appel-azijncider ( anti-oxidant) reguleert de zuurgraad van het haar en de hoofdhuid. Uitermate geschikt bij medicijngebruik en medische behandelingen. Specifiek voor en na chemische haarbehandelingen & zwemmershaar. Voor meer glans en soepel haar.

Op nat haar opschuimen, 1-3 minuten in laten werken en uitspoelen.

 

Mediceuticals Volume™, Hair-Repair voor volume en herstel van de schubbenlaag van het haar en gespleten haarpunten.
In vijf shampoobehandelingen een vergroting van de haardiameter tot 25%. Beschermt het haar tegen thermische beschadigingen met 50 %. Optimaal herstel in combinatie met Strength™.

Op nat haar opschuimen, 1-3minuten in laten werken en uitspoelen.

 

Mediceuticals Strength™ Protect & Repair Treatment, remt het afbreken van het haar in 2-3 minuten. Herstelt de vochtbalans, glans en elasticiteit.
Haar voelt weer gezond en sterk aan. Herplaatst vitale aminozuren. Reduceert het afbreken bij thermische toepassingen (föhn/keramische tang/rollers) tot 50%. Optimaal herstel bij gebruik in combinatie met Volume™.

In handdoekdroog haar in laten werken en droog föhnen, in lagen werken voor nog meer herstel.

 

Mediceuticals Moist-Cyte™ Hydrating Therapy Conditioner, beschermt het haar tegen het vervagen van de kleur, actief vochtregulerend complex, hydrateert de haarcortex.
Maakt het haar niet zwaar. Bescherming tegen UVA/UVB straling Voor glanzend, soepel en sterk haar.

In handdoekdroog haar in laten werken en droog föhnen, in lagen werken voor nog meer herstel.

 

Mediceuticals Final Finish™ Lite Acidifying Rinse Conditioner, natuurlijk appel-azijncider voor de zuurgraad van het haar en de hoofdhuid. Maakt het haar makkelijk kambaar en geeft natuurlijke glans.
Stopt chemische processen, zoals bijvoorbeeld verfbehandelingen, in het haar en de hoofdhuid. Weightless, maakt het haar niet zwaar.

In handdoekdroog haar in laten werken en droog föhnen.

 

SCALP THERAPY

Scalp Therapy, Huid en Hoofdhuid verzorging.

Scalp Therapy  

Mediceuticals TheraRx™, antibacteriële hoofdhuid- en huidbehandeling voor acne, roos, exeem en psoriasis behandelingen.
Medicated therapie, bevat medicinale SD40 alcohol. Verlicht jeuk, roodheid en branderigheid op de huid. Effectief bij stafylokok infecties.Helpt bij acneproblemen. Ideale pre-wash bij gelaat- en hoofdhuidproblemen. Gebruik in combinatie met X-folate™ voor effectieve roos, eczeem en psoriasisbehandelingen.

In handdoekdroog haar voldoende in laten werken en uitspoelen. Bij huidproblemen, huid cleanen en in laten werken.

 

Mediceuticals X-Folate Shampoo™, Medicated Therapies tegen anti-roos, exeem en psoriasis shampoo.
Medicinale dual-action therapie: gezuiverd Meditar™ & salysisch complex reduceert de celproductie en verwijdert opeenstapelingen van dode huidcellen. Geavanceerde behandeling voor serieuze roos, eczeem en psoriasisklachten. Veilig voor gekleurd haar. Milde reiniging en conditionering van het haar en met UV protectie. Gebruik in combinatie met TheraRX™ voor effectieve roos, eczeem en psoriasisbehandelingen.

Op nat haar opschuimen, en verdeel X-folate™ over de hoofdhuid en het haar, 2 á 3 minuten inwerken, vervolgens uitspoelen en eventueel herhalen.

 

Mediceuticals Solv-X Shampoo™, werkt tegen een overmatige talgafscheiding. Uitermate geschikt voor een jeukende en geïrriteerde hoofdhuid.
Werkzaam tegen een overmatige talgafscheiding (seborroïsche dermatitis). Mild reinigend en conditionerend voor het haar. UV protectie, veilig voor gekleurd haar, aroma therapie. 100% CLEAN Gebruik in combinatie met Therapeutic Conditioner™ voor effectieve hoofdhuid behandelingen.

Op nat haar aanbrengen en goed verdelen, 1 á 2 minuten laten inwerken en daarna uitspoelen, herhalen indien gewenst. Vervolgens conditioneren met Therapeutic Conditioner.

 

Mediceuticals X-Derma™ Shampoo, voor een droge en schilferige hoofdhuid, beschermt het haar tegen het vervagen van de kleur.
Anti statisch, Sulfaatvrij en veilig voor gekleurd haar. Aloecur™ hydraterende en kalmerende werking voor herstel van de hoofdhuid.

Op nat haar opschuimen, verdeel over de hoofdhuid en het haar, 2 á 3 minuten inwerken, vervolgens uitspoelen en eventueel herhalen.

 

Mediceuticals Therapeutic™ Conditioner, een haar- en hoofdhuidconditioner die de hoofdhuid verzacht en kalmeert en de doorbloeding activeert.
Aroma Therapie, veilig voor gekleurd haar. Optimale werking voor de zuurgraad en herstel van de hoofdhuid. Olie en lipide-vrije formule. Ontspant en is heilzaam tegen jeuk en een droge, strakke, onrustige hoofdhuid.

In handdoekdroog haar in laten werken en Therapeutic verdelen over de hoofdhuid en het haar. 2 á 3 minuten laten inwerken en vervolgens uitspoelen.

 

HAIR BODY STYLING

HAIR en BODY, Opgebouwd uit Natuurlijke, botanische componenten, voor een mooie en gezonde uitstraling voor uw haar. Natural botanical ingredients for beautiful, healthy and shiny hair.

Hair Body Styling  

Mediceuticals STYLOC™ Styling Spray, specifiek voor optimale protectie en conditie van het haar.
Haarspray met verzorgende en haarherstellende componenten, Vitamine E en Aloe. Voor meer volume, haar optillen en op de aanzet spayen.

 

Mediceuticals DeFEND™ Styling Spray, voor bescherming tegen hitte, UV straling en is Color safe. Maakt het haar soepel en geeft glans.
Haarspray, conditoner op nat of droog haar sprayen, daarna eventueel drogen en stylen.

 

Mediceuticals Dri™ Styling HairSpray, specifiek voor een gevoelige hoofdhuid en allergie.
Voor optimale protectie, conditie en glans van het haar. Geschikt voor ieder haartype, op gestyld droog haar aanbrengen.

 

Mediceuticals DeFINE™ Thickening Lotion, geeft fijn, dun en futloos haar volume en stevigheid. Wet set, blow dry of rollerstyling.
Alcoholvrij en in water oplosbaar. Verrijkt met natuurlijk botanische ingrediënten voor gezond, glanzend haar met body en volume. Op licht vochtig haar aanbrengen van de aanzet tot de punten. Voor meer volume het haar drogen met de fohn en ronde borstel.

 

Mediceuticals DIMENSION™ Styling Creme, voor een extra stevige Styling.
UV protectie. Alcoholvrij en in water oplosbaar. Op gewassen, licht vochtig haar aanbrengen en daarna eventueel drogen, föhnen en stylen.

 

Mediceuticals VERSATILE™ Styling Foam, geeft uw haar body en glans.
Met UV protectie, Lichtgewicht foam voor nat of op droog haar. Alcoholvrij en in water oplosbaar. Aanbrengen op gewassen nat of droog haar een hoeveelheid ter grootte van een tennisbal. Over het haar verdelen. Daarna eventueel föhnen en stylen.

 

Mediceuticals TEXTURE GELE™ Styling Gel, plakt niet, geeft stevigheid.
Met UV protectie, is alcoholvrij en in water oplosbaar. Op licht vochtig, gewassen haar aanbrengen, goed verdelen en eventueel stylen.

 

THERAPIE BEHANDELINGEN

Therapy behandelingen verschillende behandelingen voor huid en hoofdhuid verzorging in speciale voordeel of try-out verpakkingen. Laat u hierover adviseren in onze Salon.

Therapie behandelingen  

Speciale kit voor vrouwen

Mediceuticals Folligen Phyflavone Shampoo, is een shampoo voor normaal haar en hoofdhuid Triaminocopitol™.

 

Mediceuticals Cellagen For Women Bioactive Haarfollikel Stimulator, voor (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals onder andere de menopauze en zwangerschap.

 

Mediceuticals Vitatin Phytoflavone Conditioner, voor droog en bros haar.

Geavanceerd vochtregulatiesysteem. Herstelt de vochtbalans in droog, bros haar. Color Retention Complex™ bescherming voor het haar tegen UVA/UVB straling.

Facebook Like